23948sdkhjf

Messe for julen i Haderslev

Traditioner er til for at holdes, og når julen nærmer sig, kommer mekanikerne langvejs fra, når der er julemesse hos au2parts i Haderslev.
Så snart man åbner døren ind til au2parts i Haderslev, ser man, at det er ved at være jul. Disken er pænt pyntet med en flot grandekoration, og en overdådig, hvidskægget nisse i sit røde antræk danner en fin kontrast.

På den anden side af de mange lagerreoler sidder rigtig mange af egnens mekanikere og deres pårørende bænket ved de tre lange borde. Et antal damer sørger for hele tiden at have pølserne og æbleskiverne varme til de mange gæster. Andre har rejst sig for at se på, hvad de mange leverandører har taget med. For i det store telt, der er rejst i anledning af julemessen, viser mange firmaer nyhederne frem. Her er der også trængsel, for mange vil gerne se, hvad der er kommet til siden sidst.

En af ankermændene bag julemessen er daglig leder Henning Thomsen, og han fortæller, at julemessen, i løbet af de foreløbigt 28 år den har kørt, efterhånden er blevet en tradition, som alle regner med. Han nævner også, at der nok ikke er nogen vej tilbage med hensyn til julemessen.

- I dag bestilles der varer på nettet, og det betyder, at vi ikke får talt så meget med vore kunder som før, så set over tid er julemessen blevet vigtigere og vigtigere. Her har vi en anledning til at få snakket med hinanden, og vi kan jo også se, at mekanikerne fra de forskellige værksteder også benytter lejligheden til at få snakket på kryds og tværs, siger Henning Thomsen.

Virksomheden startede op i 1972 og blev solgt til Henning Thomsen og Hans Kjer i 1989, og i udgangen af 2007 kom den med i au2parts med det hele, det vil sige driftsselskab og alle ansatte. Selv siger Henning Thomsen, at det er rart at have en organisation i ryggen. Udover det, så har det også betydet, at der nu er to afdelinger, som består af Haderslevafdelingen og afdelingen i Løgumkloster.

Fusion og færre pletter på landkortet

Direktør for au2parts Sydjylland, Thomas Lund, medgiver gerne, at det har været godt at få Haderslev på kortet, men samtidig løfter han også sløret for, at der fremover bliver færre bare pletter på det syd- og sønderjyske landkort, hvad angår au2parts-grossister, men han fortæller ikke, hvor mange det drejer sig om.

- Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, og det gælder hele vejen rundt. Det er på områder som bedre service, op til fire vareture dagligt, flere varenumre på hylderne, og så handler det om endnu bedre logistik. I kraft af, at vi får flere grossister, kan vi i endnu større grad trække på hinandens varelagre, og skulle en reservedel ikke være på lager lokalt, får vi varer fra hovedlageret i Århus to gange dagligt, siger Thomas Lund.

- Blandt visionerne, og det, der er planlagt for 2011, er mere uddannelse til vore medarbejdere bestående af eksterne og interne kurser, og et bredere og større sortiment. I dag er der på landsplan 35 au2parts-grossistbutikker. I vores område sker der også nyt, da vi med virkning fra 1. januar 2011, fusionerer au2parts Vejen, Kolding, Esbjerg, Haderslev samt Løgumkloster, så de bliver samlet i et selskab. Som en sidste ting vil jeg nævne, at vi vil holde en tættere kontakt, og det vil vi blandt andet gøre med flere kundeaftner. Dog kan jeg forsikre, at der også bliver en julemesse til næste år, men måske kommer den til at se lidt anderledes ud, siger han.

I løbet af den torsdag og fredag, julemessen varede, gæstede mere end 400 mekanikerkunder afdelingen i Haderslev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078