23948sdkhjf

Nye ejere af bilfirma

Silkeborgenserne Thorkil Hansen og Frank Johannesen har med øjeblikkelig virkning overtaget bilforretningen B3Biler i Virklund. Sælger er biludlejningsfirmaet Avis, hvor de to hidtil har været ansat. Samtidig overtager Thorkil Hansen og Frank Johannesen udlejningen af Avis-biler i Silkeborg.
Direktør Thorkil Hansen, 50 år, og salgschef Frank Johannesen, 49 år, har med øjeblikkelig virkning købt biludlejningsfirmaet Avis" forretning for salg af brugtbiler i Silkeborg.

Det er to erfarne folk inden for brugtbilhandel, der med overtagelsen af B3Biler på Marienlystvej 2 i Virklund har valgt at blive selvstændige efter flere årtier i branchen. Avis startede salget af brugte biler i Silkeborg for tre år siden. Men samtidig med, at Avis og Budget biludlejning Danmark er blevet solgt til en norsk koncern, har udlejningsfirmaet valgt at afhænde afdelingen i Silkeborg til Thorkil Hansen og Frank Johannesen. De fortsætter begge i de funktioner, de havde med Avis som ejer af B3Biler.

Samtidig med overtagelsen af brugtbilforretningen vil Thorkil Hansen og Frank Johannesen fra den 1. januar 2011 varetage udlejningen af Avis-biler i Silkeborg. Også dette forretningsområde vil finde sted fra Marienlystvej i Virklund. De fire ansatte i virksomheden fortsætter i deres job som hidtil. Firmaets nye ejere oplyser desuden, at klargøring og reparationer af biler vil blive foretaget af de samme autoriserede firmaer, som B3Biler hidtil har samarbejdet med.

Direktør Thorkil Hansen oplyser i forbindelsen med overtagelsen af B3Biler, at det er en årelang drøm og ambition for ham og partneren Frank Johannesen, at de nu bliver selvstændige.

Én bil om dagen

- Vi er fulde af fortrøstning omkring udviklingen på brugtbilmarkedet. B3Biler er en sund virksomhed, og vi har besluttet ikke at lave om på konceptet med salg af brugte biler, siger Thorkil Hansen.

- Vi har konstant mellem 60 og 70 biler på lager, blandt andet i den 600 kvadratmeter store udstillingshal. Vi koncentrerer os om familiebiler med lave kilometerantal, der ikke er ældre end tre år. Prislejet bliver mellem 80.000 og 400.000 kroner, og vi har helt bevidst fravalgt de meget dyre og de helt billige vogne. Det er vores mål, at vi som hidtil med Avis som ejer sælger i gennemsnit én bil om dagen, tilføjer han.

Både Thorkil Hansen og Frank Johannesen mener at have fundet en niche med mellemklasse- og familiebiler, hvor der til stadighed vil være et stort kundepotentiale. I øvrigt vil Thorkild Hansen i en overgangsperiode på halvandet år stå til rådighed for Avis med indkøb og videresalg af leasingbiler i Danmark.

Samtidig med købet af B3Biler har de to bilhandlere indgået aftale med Avis om køb af bygningerne på Marienlystvej 2 i Virklund.

Direktør Philip Schack, Avis og Budget Danmark, oplyser, at frasalget af brugtvognafdelingen i Silkeborg er sket, fordi man har valgt at fokusere 100 procent på virksomhedens kerneområde, nemlig udlejning af biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094