23948sdkhjf

Diskret facelift til Opel Corsa

Sidste vinters fornyelse af motorer, undervogn og styretøj på Opel Corsa følges nu op af et diskret facelift med en ny og mere dynamisk front og nye materialer i kabinen. Faceliftet indeholder nye kofangere og forlygter med Opel familiens vingeformede kørelys, nye tågelygter og en ændret grill.

Programmet indeholder også en ny 1,3 liters CDTI ecoFLEX motor med 95 hk, samt en 1,3 CDTI 75 hk med Stop & Go, der loves 28,6 kilometer på literen. Den nye dieselmotor udleder kun 94 g/km CO2.

De andre Corsa versioner er blandt andet 150 hk turbo-benzin, og som toppen på kransekagen i Corsa familien den super hurtige OPC med 192 villige heste ude foran.

Kabinen er samtidig fornyet og opgraderet med mere ekstraudstyr såsom nyt navigationssystem med 12,7 centimeter skærm, der er tredimensionalt i fugleperspektiv med nye muligheder i form af en økologisk rute, der sparer brændstof med mere.

Den faceliftede Corsa kommer til salg i det nye år. Hver femte Opel, der sælges i Europa, er en Corsa. I de sidste tre år er der gennemsnitligt solgt mere end 400.000 Corsa’er årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078