23948sdkhjf

Det handler om at gøre sig umage

Bjarke Nielsen, Dinitrol Center Hillerød, har fået travlt efter at have været eneste rustcenter med nul fejl i FDM-test, som også kom i Basta på TV2.
Trods sine kun 35 år er Bjarke Nielsen er særdeles erfaren rustbeskytter.

I ikke mindre end 20 år har han arbejdet med rustbeskyttelse, og altid Dinitrol. Han begyndte som 16-årig på Amager, og siden gik turen via Valby og Hvidovre, inden han i 2008 åbnede sit eget center på Gefionsvej i Hillerød.

- Jeg er ingen verdensmester, men jeg prøver at gøre mig umage. Jeg har én mand ansat til forberedelse, men jeg sprøjter alt selv. Jeg er nok perfektionistisk, og jeg kan ikke lide at springe over, hvor gærdet er lavest. Tingene skal være i orden, fastslår Bjarke Nielsen, som det sidste år har arbejdet med foto-dokumentation af samtlige biler, typisk 15 billeder per bil.

- Det er også et godt argument for vores priser, som jo ligger i den øvre ende. Mange af mine kunder vender tilbage. Man kan ikke snyde, og med foto-dokumentation er det nemmere at sælge varen. Folk vil gerne have en forklaring på arbejdet, og jeg forstår ikke, at ikke alle tager den pris, arbejdet koster. Hvorfor ikke lave kvalitet, og så tage den rette pris?, spørger Bjarke Nielsen.

Han åbnede sit center i juli 2008, netop som finanskrisen satte ind.

- Det har været noget af en kamp at køre centret i gang. Men resultatet i testen har da været et skulderklap – det har været rart, erkender Bjarke Nielsen, som siden FDM-testen i oktober og den efterfølgende udsendelse i TV2’s Basta-program har oplevet en klart øget tilstrømning af kunder. For tiden har han booket op helt frem til februar.

Godt håndværk

Af de fem testede centre var Dinitrol Center Hillerød det eneste med nul fejl. Et faktum, som fik Bjarke Nielsen til at indrykke en enkelt lokal annonce under overskriften: "Sådan ser godt håndværk ud".

Centret i Hillerød er opbygget som varmt voks center fra begyndelsen, ligesom det er baseret på at være et énmands firma (kun én sprøjter), og det fortsætter han med trods den nyvundne succes.

- Jeg kan nå at lave fire biler om dagen. Det er blevet meget sværere at rustbehandle biler i dag end før, fordi der er så meget plast. To tredjedele af vores arbejder handler jo om andet end at sprøjte, påpegede Bjarke Nielsen, da Motor-magasinet fredag den 3. december var en tur forbi hans værksted. Dagen før var hans arbejdstid på 17 timer, mens det var blevet til 75 timer på en uge.

Rustbeskyttelsescentret i Hillerød er på 430 kvadratmeter og udstyret med to to-søjlede lifte på 3 og 5 ton. I øvrigt er centret vant til kontrol via VKO-R ordningen hos Teknologisk Institut. Omkring 70 procent af kunderne er private, mens resten kommer fra 6-8 lokale bilforhandlere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078