23948sdkhjf

De første dieselteknikere klar

To hold færdige fra AUC og dermed klar til at øse af deres nye viden hjemme på deres arbejdspladser.
I takt med at dieselbiler bliver mere og mere komplicerede, vokser kravene til kvalifikationerne hos de mekanikere, der skal servicere bilerne. Derfor startede AUC sidste år en etårig efteruddannelse for faglærte mekanikere, som arbejder med moderne dieselbiler i deres daglige arbejde.

De to første hold begyndte på Autobranchens Uddannelses Center i Frederikshavn, AUC, i oktober 2009, og efter en grundig eksamen er begge hold nu blevet færdige og har modtaget et bevis for deres nye kompetencer.

På begge hold blev den bedste kursist præmieret med et topnøglesæt doneret af Mekonomen i Frederikshavn.

Eksperten på værkstedet

Cirka halvdelen af den danske bilpark består allerede nu af dieselbiler, og denne andel ser ud til at vokse støt. Derfor er det vigtigt, at mekanikerne uddannes, så de er i stand til at reparere bilerne hurtigt og sikkert. Dieselteknikeruddannelsen er en uddannelse med et højt fagligt teknisk indhold, der kvalificerer mekanikeren til at udføre service og fejlfinding på højt niveau på alle typer dieselbiler.

Uddannelsen strækker sig over et år med fire skoleophold af fire dages varighed. Kursisterne skal også arbejde med stoffet i deres hverdag, og hele uddannelsen afsluttes med en mundtlig og skriftlig eksamen.

Dieseltekniker-uddannelsen giver kursisterne en ekspertviden, som kolleger på deres arbejdspladser kan nyde godt af.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145