23948sdkhjf

Erstatter rågummi i dæk fra 2020

Verdens største dækproducent, Bridgestone Corp., forventer en halvering af selskabets brug og indkøb af rågummi i år 2020, som bliver erstattet af nye materialer. Når ledelsen kommer frem med denne meget interessante og realistiske oplysning, skyldes det den kendsgerning, at gummiprisen er steget fra 1 dollar per kilogram i december 2008 til 4.40 dollar per kilogram.

Årsagen er blandt andet det dårlige vejr med masser af regn i Asien, hvor langt det meste gummi producers fra træerne, som har det dårligt. Men Bridgestone har en løsning. Producenten udvikler for tiden nye teknologier til afløsning af gummi med nye materialer, der kan halvere brugen af rågummi og syntetisk gummi i hvert dæk om nogle år.

- Vi forventer, at det kan ske i 2020, uden at det går ud over kvaliteten på dækkene, udtaler den administrerende direktør for Bridgestones pr-division, Masayuki Ishii. Han tilføjer, at dækkene nok bliver dyrere end i dag, men at den nye produktionsmetode med andre materialer kan reducere priserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125