23948sdkhjf

FTZ klar til ny storoffensiv

Danmarks største autogrossist sætter yderligere fart på sin "ekspansionsplan 2015". Næste nye afdeling bliver i Ringsted.
FTZ’s direktion bestående af Leif Larsen, Michael Juul Hansen og Jens Sørensen, lancerer nu firmaets nye reviderede vækstplan 2015 under overskriften Mission 2015.

- Vi går målrettet efter at nå to milliarder kroner i omsætning inden udgangen af 2015. I fællesskab med vores kunder skal vi på begge sider nyde godt af de top-tiltag, som vi nu bygger ovenpå vores eksisterende planer, udtaler FTZ’s adm. direktør og CEO, Jens Sørensen.

- Vi har i direktionen besluttet os for at gå efter cirka 50 afdelinger i Danmark. Pt. Har vi 47 afdelinger, inklusiv Færøerne. Vi starter denne udvidelse her og nu. Det første nye sted på landkortet er Ringsted, og derfra fortsætter vi videre ud i landet. Udover dette sætter vi yderligere ind med flere sælgere, servicefolk, servicevogne og nye top "servicepakker" ud mod alle landets mange dygtige mekanikere. Vi vil tillige tage fat i en kæmpe udvidelse på kryds og tværs i vores produktprogram. Hermed øger vi vores lagerbinding med minimum 25 til 35 millioner kroner. Vi vil simpelthen gøre mekanikerens hverdag til en bedre dag end i går, forklarer Jens Sørensen.

- På uddannelses- og træningssiden udvider vi ligeledes vores tilbud. Et hav af modulkurser og enkeltstående komplekse kurser vil blive udbudt i en lind strøm. Vi skal følge med udviklingen og sørge for at give dagens mekaniker alt, hvad han behøver. I de kommende år vil vi fylde mere og mere på her, fortsætter Jens Sørensen.

- På personalesiden vil vi konstant intensivere dygtiggørelsen af vores medarbejdere. Her vil vi også investere hundredetusindvis af kroner. Vores eksterne folk – folk ude i marken og tæt på kunderne - skal klædes endnu bedre på. Dette vil blandt andet ske gennem et bredt totalforløb - en såkaldt MSA (Master Sælger Analyse) platform. Som noget helt nyt har vi nu også opbygget et "FTZ Sælger Akademi", tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086