23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DET ENGELSKE SPECIALISTFIRMA i motorsport, Xtac, har udviklet et sensationelt gearsystem, der også kan benyttes til hybridbiler. Udviklingen er patenteret på hele kloden.

DEN DANSKE RALLYKALENDER 2011 er klar. DM1, Wikinger Rally, Schleswig den 26.-27 marts. DM2, HAMK den 21.maj. DM3, MSS den 25.-26. juni. DM4, SAS, den 19.-20. august. DM5 VMKA den17.-18. september. DM6, IMK den 28.-29. oktober. Derudover afvikles en del klubrally og rallysprint. De enkelte afdelinger kan oplyses hos DASU eller hos den lokale klub.

AVON DÆK FORLÆNGER kontrakten med det britiske GT Mesterskab frem til og med 2014. Siden Avon gik ind som sponsor og leverandør af dæk i 2006, har deltagerne kørt mere end 325.000 kilometer i race.

ENGELSKE AP RACING har sendt et kit på gaden, der er specielt udviklet til de nyeste rally og racing biler, såsom blandt andet Ford Focus. Det er blandt andet et bremsekit med bremsecaliper med seks stempler og en belægningsfriktion, der står for de hårdeste opgaver, men samtidig kan bruges i det daglige, oplyser AP, der også er koblingsspecialist. AP har været med i Formel 1 siden 1967, og hører hjemme i Coventry.

SUPERLEAGUE FORMEL-SERIEN for fodbold-topklubbernes motorsport bliver udvidet i 2011, hvor arrangørerne planlægger løb i Mellemøsten, Australien og USA. Det er serien, hvor hvert team er opkaldt efter berømte fodboldklubber og den serie, som danske Kasper Andersen, Silkeborg, var med i sidste år, før sponsoren FC Midtjylland trak sig tilbage på grund af økonomiske problemer.

ER VW PÅ VEJ ind i den nordamerikanske NASCAR-serien? Det mener det amerikanske AutoWeek, der fortæller læserne, at VW tæller på knapper, og måske har en plan klar i løbet af januar. Det bekræftes af en NASCAR official, at der har været afholdt flere møder med VW’s motorsportsledelse, der som bekendt styres af danske Kris Nissen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094