23948sdkhjf

Fortsætter Defa i Danmark

Avant Denmark tager over, hvor Hella slipper.
To erfarne produktfolk tager nu over, hvor Hella tidligere har opereret.

Allerede i august 2009 meddelte Hella, at det danske salgsselskab, Hella A/S, skulle undergå nogle forandringer i løbet af foråret 2010. Det betyder, at 45 medarbejdere er blevet afskediget, og at Hella per 6. april flytter fra Kruså til Aabenraa.

Per samme dato står de to Hella-medarbejdere, Brian Thaysen og Claus Lyskjær, klar til at videreføre en række agenturer i deres eget firma, Avant Denmark, som er hjemmehørende på Brian Thaysens bopæl i Holsted.

Det nye firma ejes af de to kolleger, som hver arbejder hjemme fra. Logistikken klares fra et lagerhotel ved Vojens, og alt salg foregår via en webshop drevet af ScanNet, ligesom der skal anvendes et it-baseret økonomisystem.

- Vi satser på keep-it-simple og variable omkostninger, siger den 43-årige Brian Thaysen, som har været hos Falkernbarg/Hella gennem 22 år, mens Claus Lyskjær, som har været med i fire år, tager sig af salg i Jylland og på Fyn.

- Vi skal have en mand på Sjælland, men nok først fra sommer, ligesom vi er ved at ansætte en teknisk medarbejder, oplyser Brian Thaysen.

Ny boks fra Defa

I første omgang gælder det norske Defa, med hvem aftalen faldt i hak i januar.

Defa-aftalen omfatter AutoSecurity, Tracking, BoatSecurity samt som noget nyt PowerSystems (ladere med videre), idet Defa har opkøbt den gamle lader-fabrik Ladex.

- Udgangspunktet for vores firma er Defa, som vi ser et stort potentiale i, og som Hella har arbejdet med gennem fem år - blandt andet i samarbejde med Topdanmark, som har en egen, unik alarmcentral. Vi kommer i foråret med en ny boks (DVS 90), hvor softwaren opdateres via en hjemmeside, således at man kun skal bruge én slags boks. Det er virkelig nytænkning, og her kommer vi til at stå stærkt, udtaler Brian Thaysen.

Der findes i dag 30 Defa-specialister (typisk autoel-eksperter), og det koncept videreføres.

Seks ben

Men Avant Denmark har fem ben ud over Defa. Der gælder de franske bilradioer fra AMS, som i vid udstrækning er OE-monteret i Peugeot og Fiat.

Dertil kommer skærme og mikrofonanlæg til busser fra Bosch samt Recaro barnestole til autobranchen.

- Jeg har lavet en aftale med 72-årige Jan Igel, Inter Seats, som fortsat tager sig af Recaro via børneudstyrsbutikker, oplyser Brian Thaysen.

Et femte ben gælder engelske Autoglym og omfatter kemi i form af eksempelvis polermidler og voks til både biler, mc, camping og både. Aftalen er lavet med LakGruppen-CCP i Odense og passer fint til Avant, idet man i forvejen er ude i de pågældende brancher, påpeger Brian Thaysen.

Det sidste agentur, som også er med i programmet, er AudioDesign - højttalere, forstærkere, antenner samt tilbehør fra Italien. I øvrigt et program, som Hella hidtil har haft.

Mere på www.avantdenmark.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14