23948sdkhjf

Branchen klar til AC-opbakning

Arbejde med aircondition kræver nu kursusbevis.
Såvel leverandører som tekniske skoler står på spring for at hjælpe værkstederne med at leve op til en ny bekendtgørelse, der kræver at mekanikere og teknikere inden 4. juli 2011 skal have gennemført et godkendt aircondition-kursus for at kunne blive registreret hos Kølebranchens Miljøordning, KMO – for at have lov til at arbejde med aircon-anlæg.

Hos Dometic/Waeco har man længe været klar til at agere efter de nye spilleregler.

- Vi har gennem flere år afholdt aircon-kurser. Det nye er, at vi umiddelbart før sommerferien blev godkendt til at afholde kurserne efter den nye bekendtgørelse, siger Per Flensted, direktør i Dometic/Waeco. Han hilser den nye standardisering velkommen.

- I dag er stort set alle nye biler udstyret med aircon-anlæg. Og erfaringsmæssigt ved vi, hvor betydningsfuldt det er med kontinuerlig og kompetent vedligeholdelse, fastslår direktøren, der ikke er bleg for at fremhæve et trumfkort, når de første kurser til efteråret skydes i gang:

- En af vores kursusholdere, Jesper Flohr, har ry for at være lidt af en aircon-guru, og han vil med rund hånd dele ud af sine praktiske erfaringer med problemløsning og hotline på bilernes anlæg, siger Per Flensted.

De første kurser starter op her i efteråret 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078