23948sdkhjf

Jysk karosserispecialist bliver selvstændig

25-årige Thomas Schjermer realiserer iværksætterdrøm i Knudlund.
Efter igennem et års tid at have prøvet ideen af i barndomshjemmet nær Brædstrup er 25-årige Thomas Schjermer nu klar til at realisere hans iværksætterdrøm med eget autoværksted med speciale i karosseri, rust, skade og renoveringsarbejde.

- Jeg har fået en god allround mekaniker uddannelse og kan lave det meste på stort set alle biler. Men det jeg synes er mest spændende, er karrosseri og rustarbejde, så det er det jeg vil satse på, fortæller Thomas Schjermer.

Thomas blev udlært som automekaniker i 2005, og derefter skulle han lige prøve et par andre ting af, før han vendte tilbage til faget.

- Jeg har i længere tid vidst, at jeg skal være selvstændig. Det selv at kunne bestemme og have frihed til selv at forme min dag er vigtigt for mig. Og så har jeg også de bedste muligheder for at opfylde kundernes ønsker om kvalitet og service, forklarer Thomas Schjermer.

"Schjermer Karosseri", som det nye midtjyske værksted hedder, vil primært henvende sig til områdets mange værksteder og bilforhandlere, der enten ikke har kapacitet eller viden til selv at udbedre rust- og trafikskader på kunde- og salgsbiler, og Thomas Schjermer er klar til give kunderne nogle gode servicetilbud og samtidig garantere arbejde i høj kvalitet til aftalt tid, lover han.

Samtidig har Thomas Schjermer igennem nogle år arbejdet på forskellige renoveringsprojekter for ejere af sjældne veteranbiler.

- Denne niche er interessant, fordi disse kunder stiller meget høje krav til min håndsværksmæssige kunnen inden for karrosseriopbygning og renovering. Og så er det sjovt at være med til at få disse flotte gamle biler tilbage på gaderne, udtaler Thomas Schjermer.

De seneste uger har der været travlt med indretning af det nye værksted på Enebærvej 4 i Knudlund uden for Them, og Thomas Schjermer glæder sig til at præsentere sine nye flotte rammer for kunder og venner af huset ved et åbent hus arrangement fredag den 3. september kl. 14 – 17.

- Jeg har sørget for lidt godt til ganen og glæder mig meget til at vise mine kunder og venner af huset mit nye værksted, siger Thomas Schjermer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079