23948sdkhjf

Pierre laver lak-aftale med bilimportør

Kæden pierre.dk Autolakering A/S har netop indgået sin første lak-aftale med en dansk bilimportør – nemlig Nellemann Bilimport A/S. I samme åndedrag overtages autolak-faciliteterne på Nellemanns klargøringscenter i Fredericia.
Det er frugten af et i forvejen godt samarbejde, der nu har resulteret i, at pierre.dk Autolakering A/S overtager Nellemann-importørens inhouse autolakeringsfaciliteter på Vognmagervej 2 i Fredericia. I den forbindelse bliver lak-samarbejdet med Nellemann-koncernens bilhuse ligeledes udbygget.

- Vi har gennem længere tid brugt pierre.dk som samarbejdspartner i vores forretninger i Odense og Roskilde. Så da vi stod med faciliteter på klargøringsafdelingen i Snoghøj ved Fredericia, som ikke blev brugt nok, fandt vi frem til i stedet at udlicitere opgaven til pierre.dk, fortæller Jacob Nellemann, adm. direktør for Nellemann A/S, som har en række import-agenturer under sig. Blandt andet står selskabet for importen af Jaguar, Aston Martin og – ikke mindst – Kia, der gennem de senere år er blevet en stor spiller på det danske bilmarked.

At pierre.dk er blevet udvalgt som den foretrukne leverandør på landsplan, i forbindelse med garanti-lakeringer på eksempelvis Kia-bilernes rustgarantisystem, er en markant blåstempling. Men ifølge Jacob Nellemann er det også helt på sin plads, oplyser en pressemeddelelse.

- For os er valget af pierre.dk helt oplagt og naturligt. Pierre Legarth er en mand, der både kan og vil noget, og han mener det alvorligt, når han fortæller om optimal udnyttelse af ressourcerne, påpeger Jacob Nellemann, der sidder som fjerde generation i direktørstolen hos Nellemann.

Bilkoncernen, der senest har hentet elbil-projektet Fisker Automotive til Danmark, kan i øvrigt fejre intet mindre end 110 års jubilæum i år.

Et rigtigt stort skridt

Aftalen kommer primært til at omfatte Kia-biler, da denne del udgør langt de største del af Nellemanns import-forretning. Og for Pierre Legarth er aftalen med Nellemann et stort skridt i den rigtige retning.

- Vi er utrolig stolte af det her, og betragter det som en kvalitetsstempling af vores organisation. Der er trods alt tale om en importør, der yder syv års garanti på sine produkter. Samtidig har Kia gennem flere år været Danmarks hurtigst voksende bilmærke, fortæller Pierre Legarth, som altså har landet sin første aftale med en importør.

Samtidig glæder han sig over, at Nellemann Bilimport i endvidere har valgt at outsource sit eget malerværksted i Fredericia, og samtidig ønsker at implementere lak-arbejdet i de enkelte bilhuse i aftalen.

- Samarbejdet med Nellemann har virkelig været en positiv oplevelse, og jeg ser frem til et fortsat konstruktivt samarbejde mellem pierre.dk og Nellemann, understreger Pierre Legarth, der gerne vil rose hele Nellemann-organisation for en særdeles professionel og konstruktiv indstilling.

Netop i år er det 25 år siden, at Pierre Legarth grundlagde pierre.dk, og virksomheden beskæftiger i dag mere end 300 ansatte. Det er forventningen, at virksomheden næste år vil foretage mere end 70.000 reparationslakeringer i de over 20 filialer i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11