23948sdkhjf

Q8 satser på ét stort IDS trucking-anlæg i Padborg

Q8/IDS samler nu sine services i et stort nyt truckinganlæg i Padborg, som nok bliver landets største målt på salg af diesel. Det eksisterende anlæg på Thorsvej, får et strategisk løft, der væsentligt øger kapaciteten og nuværende aktiviteter på Transitgården overflyttes henover sommeren.
Baggrunden for sammenlægningen af de to salgs- og serviceanlæg er et ønske om at kunne tilbyde et "full service" top-professionelt anlæg til de mange vognmænd fra både ind- og udland, der dagligt passerer gennem Padborg og har brug for et sidste stop før grænsen.

- Vi har oplevet en positiv vækst på anlægget på Thorsvej gennem de senere år, forklarer Anders Højer, markedschef for IDS i Danmark.

- Til gengæld har vi også – i relation til vores butiksomsætning - mærket en ændring i forbrugsmønsteret i kølvandet på recessionen. Vi vurderer derfor, at det, ud fra vores mulighed og evne til at levere kunderne den bedste service, og for at skabe den økonomisk bedste situation nu er det rigtige tidspunkt at samle de to lokationer i een.

I butikken kan man desuden trække billetter til vejskat i både Tyskland og Danmark. Og Sydbank’s vekselkontor på Transitgården bliver naturligvis flyttet med over. På en af de nye pumpeøer er der opsat standere, der kan tage alle typer kort - herunder blandt andet Q8-købekort, UTA, DKV og selvfølgelig IDS-kort. Med anvendelse af den nyeste teknologi i standerne, kan kunderne endvidere benytte sig af kontant forudbetaling ved henvendelse i butikken.

- Vi glæder os rigtig meget til flytningen, siger Ole Christensen, der er daglig leder, og tilføjer:

- Og til de nye faciliteter vi kan tilbyde vores kunder. Blandt andet er der en relax-lounge og et lydbogsbibliotek, hvor vi hidtil har haft stor succes med udlån til chauffører. Og der er også god mulighed for at tage bad og vaske tøj, ligesom der er etableret døgnovervåget personbils-parkering, hvis man har behov for at sætte bilen, mens man er på farten. Endelig kan vi – sammen med vores partner DTC - tilbyde en professionel truck-vask, som et af de eneste steder i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094