23948sdkhjf

Fra karrosseridele til overvågning

Knud M. Sørensen er nu indehaver af Techno-Matic.
Den tidligere adm. direktør for NOR Aalborg A/S og AUTIG-formand Knud M. Sørensen, Aalborg, er blevet virksomhedsejer. Per 1. december 2009 har han købt virksomheden Techno-Matic A/S på Grandlidevej 22 i Hornum ved Aars.

Techno-Matic, som blev grundlagt i 1986 af Børge Sørensen, opererer inden for styrings- og overvågningssystemer til den tunge sektor, blandt andet lastbiler.

- Vi leverer enheder til overvågning ved tilkobling af udstyr, eksempelvis kraner på lastbiler eller lifte på varevogne. Vi arbejder inden for tilbygning og ombygning og leverer forskellige løsninger, både soft- og hardware, forklarer 47-årige Knud M. Sørensen og tilføjer:

- Jeg skal nu udnytte mit branchekendskab både nationalt og internationalt.

Techno-Matic bor til leje på Børge Sørensens gård i Hornum.

Som underleverandør primært til den tunge sektor har Techno-Matic været hårdt ramt af krisen og i 2009 tilpasset organisationen. Knud M. Sørensen har overtaget 14 medarbejdere.

Det er planen, at Knud M. Sørensen fortsætter som formand for AUTIG efter årsmødet i Skagen den 9. april. Han overvejer således at udbygge aktiviteterne i Techno-Matic med mere egentlig autorelaterede produkter.

Klokkerholm Karosseridele overtog i maj sidste år alle aktier i konkurrenten NOR Aalborg, og Knud M. Sørensen fortsatte i Klokkerholm regi frem til ultimo 2009.

Ejerskiftet i Techno-Matic blev markeret med en reception i fredags den 5. marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078