23948sdkhjf

Unge klassikere til salg i Bremen

Samlerbiler af i morgen – i dag endnu betalbare klassikere.
- De findes stadigvæk: Betalbare klassikere, som kommer fra første ejer, som er i original tilstand, fremviser en komplet historie og ofte endda har kørt under 50.000 km. Biler af høj kvalitet, med hvilke man kan bevæge sig med morskab og stilbevidsthed i hverdagen og samtidig i værdi stigende samlerobjekter, som man endnu kan købe forholdsmæssigt billigt: 'Unge klassikere' fra slutningen af 60'erne til de tidlige 90'ere, siger Frank Ruge, projektleder på Bremen Classic Motorshow, som fra 4. til 6. februar 2011 i Bremen åbner oldtimer-sæsonen i Tyskland.

For første gang bliver 'Unge klassikere', som for eksempel Ford Capri, NSU Ro 80, Mercedes R 129, Porsche 928, BMW 635 CSi, Opel Commodore eller Audi Quattro og mange andre, ført sammen i testet tilstand og tilbudt til salg inden for rammerne af Bremen Classic Motorshow.

- På bilsamlerscenen er udtrykket 'Unge klassikere' endnu ikke særlig anvendt. Man tænker nærmere på enkelte kategorier og inddeler yngre køretøjer i oldtimere, youngtimere eller brugte biler. Vores idé med at ophæve de gamle klassegrænser og tilbyde en ny generation klassiske automobiler i større mængde og af høj kvalitet til salg på en messe er ny. Idéen er retningsvisende for hele oldtimerscenen, siger Ruge.

I øvrigt opvarter Bremen Classic Motorshow som sædvanligt med ægte stil-ikoner og udsøgte sjældenheder. På den automobile særudstilling drejer det sig om tyske automobiler med specialkarosserier, konfektionsmærker er mottoet på området motorcykler.

Bremen Classic Motorshow finder sted fra 4. til 6. februar 2011. Mere information findes på www.classicmotorshow.de
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063