23948sdkhjf

Nyt samarbejde om Danmarks mest privatleasede bil

Fiat får ny samarbejdspartner, så private fremover skal lease Fiat og Alfa Romeo hos easyfleet.
Indtil videre er Fiat 500 en af de mest solgte biler i 2010, og det er den klart mest privatleasede bil. Den position skal gerne holde året ud, og det er blandt årsagerne til, at Fiat Finansiering A/S har indgået et nyt samarbejde med leasingselskabet easyfleet.

- Fiat 500 er utrolig populær, og det skal vi holde fast i. Og både Fiat og Alfa Romeo skal fortsætte deres vækst på det danske marked, siger adm. direktør i Fiat Finansiering, Johnny Nederskov Nielsen.

Hans høje forventninger gælder ikke bare for Fiat 500. Johnny Nederskov Nielsen ser også store muligheder for den nye Alfa Romeo Giulietta, ligesom den lille MiTo allerede har vundet indpas på det danske marked og således indtog andenpladsen over de mest leasede biler blandt private hos easyfleet i tredje kvartal 2010. Førstepladsen var i øvrigt besat af Fiat 500.

- Samarbejdet med easyfleet er en del af strategien for at øge markedsandelen for både Fiat og Alfa Romeo i Danmark, siger Johnny Nielsen.

Hos easyfleet er man naturligvis glade for at være valgt som primær samarbejdspartner på privatleasingområdet.

- Interessen for både Fiat og Alfa Romeo er stigende, så det er to meget spændende mærker at indgå i et samarbejde om. Og så er vi glade for, at priserne på flere af de populære biler nu bliver endnu mere attraktive, siger Peter Lorentzen, der forudser samarbejde med flere interessante spillere på markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094