23948sdkhjf

Elbiler for familier og filmstjerner på Biler i Bella

Fra 0-100 kilometer i timen på 3,7 sekunder. Hollywood-stjernernes foretrukne lille eldrevne sportsvogn, Tesla, kommer til Biler i Bella, hvor hybrid- og elbilerne deres helt eget område.

- I flere år har el-bilerne og hybridbilerne mest være konceptbiler. Men nu er de for alvor begyndt at rulle ud på markedet. Det har vi blandt andet netop kunnet se på den internationale biludstilling i Geneve. Og det vil man kunne se i Bella Center, lover udstillingschef for Biler i Bella, Søren Lindquist.

På temastanden Ny Teknologi kan alle bliver klogere på, hvad der allerede nu, og på sigt, kan afløse benzin og diesel. Her vil blive mulighed for at opleve for eksempel Mercedes, Lynx, Toyota og sportsvognen Tesla som er nogle af de mærker, der findes på markedet.

På åbningsdagen den 18. marts kører fem Tesla’er fra Esbjerg til Bella Center i København, hvor der under hele biludstillingen vil være forskellige aktiviteter og konkurrencer. Målet med turen fra Esbjerg til København er at køre fra kyst til kyst på blot èn opladning.

Tesla’en er på rekordtid blevet en af Hollywood-stjernernes foretrukne sportsbiler, når der lige skal smuttes ned på Rodeo Drive for at shoppe. Den kører 400 kilometer på èn opladning. Herhjemme koster standardmodellen 825.000 kroner.

Hos Mitsubishi er der også sat strøm på. Her vil publikum for eksempel kunne prøvekøre japanernes nye elbil, iMiEV. Hos Better Place vil man kunne høre mere om DONG’s store projekt med el-biler, der skal oplades om natten, når vindmøllerne ellers snurrer forgæves.

Biler i Bella nøjes ikke med de firehjulede. Som noget nyt får udstillingen også en stor sektion med motorcykler, MC-tilbehør og udstyr.

Biler i Bella afholdes i dagene 18. - 21. marts 2010.

Mere på www.bileribella.dk

De tohjulede ruller ind

Der vil være masser af nyheder og aktiviteter, når motorcyklerne i næste uge ruller ind i Bella Center og får deres helt egen udstilling på Biler i Bella. Alle motorcykelmærker bliver repræsenteret, når de tohjulede tager opstilling og får deres helt eget afsnit på Biler i Bella den 18-21. marts. Flere importører får sågar fløjet de vigtigste nyheder ind.

- Der bliver på godt dansk gang i den på MC-udstillingen med masser af nyheder, daglige shows, konkurrencer med gode præmier, kåring af Danmarks flotteste motorcykel og modeshows med MC-tøj, fortæller udstillingschef Søren Lindquist.

På MC-udstillingen vil blandt andre Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, Triumph Yamaha og Suzuki vise, hvad de kan. Suzuki møder for eksempel op med GSX1250FA, mens en nyhed fra de barske sportsmaskiners verden bliver Aprilia RSV4-R. Også den nye BMW 1000RR vil være på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11