23948sdkhjf

Konference med kåring

Mekonomen Viborg kåret til årets afdeling i Skandinavien.
Mekonomen koncernen holdt 25. og 26. februar sin årlige konference for alle filialcheferne i Sverige, Norge og Danmark.

Under konferencens gallamiddag blev der uddelt forskellige priser for gode præstationer i 2009 og meget fortjent tilfaldt prisen for Årets afdeling Mekonomen Viborg.

Ud af 215 Mekonomen-afdelinger i Skandinavien blev Viborg afdelingen valgt på grund af evnen til at arbejde som et team, der altid har høj fokus på kundeservice både i forhold til værkstederne og de kunder, som skal betjenes med bil tilbehør i butikken.

Det høje serviceniveau og engagement har givet tydelige resultater, i form af en støt stigende omsætningskurve de seneste år.

Det var en stolt og naturligvis meget glad Kim Flarup, der som filialchef for Mekonomen Viborg, blev kaldt på scenen på Hotel Täby Park for at få overrakt blomster og pokal af koncerndirektør Håkan Lundstedt.

I sin takketale fra scenen ønskede Kim Flarup at alle medarbejderne i afdelingen kunne have været med, og modtage hyldesten for deres store andel i, at prisen som Årets Mekonomen afdeling netop tilfaldt Viborg.

Netop derfor blev udmærkelsen også fejret med morgenkaffe og rundstykker allerede på første arbejdsdag efter filialchefens hjemkomst fra konferencen i Sverige. Her takkede både Kim Flarup og salgschef Heini Haubro hos Mekonomen Danmark alle Viborg afdelingens medarbejdere for deres gode arbejdsindsats i hverdagen, en indsats som nu velfortjent var blevet belønnet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14