23948sdkhjf

Tid til Årets Campingtrækker 2011

Fredag den 29. oktober går det igen løs på Prøvebanen ved Tune. Syv populære biler dyster om titlen som Årets Campingtrækker 2011, som kåres af forbrugerorganisationen Dansk Camping Union.
Der er nedtælling til kåring af Årets Campingtrækker 2011, hvor alt det synlige finder sted i dagene 28. og 29. oktober.

- Programmet er ikke lagt endelig fast, men vi arbejder med den kendte model fra tidligere år. Vi lægger ud med kørsel torsdag den 28. oktober. Vi forventer at bruge Campinggården på Sorøvej i Slagelse som udgangspunkt for torsdagens landevejstest. Fredag den29. oktober er alle biler med tilhørende campingvogne flyttet til FDM Sjællandsringen, udtaler DCU's tekniske chef, Stefan Rosendal.

- Vi forventer at lægge ud fra tidlig morgen - sådan cirka klokken 9, og der køres banetest hele fredag formiddag. Herefter er der frokost, og vi regner med, at finde en vinder kl. 14, tilføjer han.

Sådan lyder den foreløbige plan, og det betyder, at der stadig kan ske ændringer, men tidspunktet ligger fast, og der er gratis adgang for alle.

Juryen består som tidligere år af to medlemmer af MKD og fire fra DCU.

Sidste års titelvinder var Skoda Suberb.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078