23948sdkhjf

Bent Westergaard er død

Autobranchen har mistet en af sine vidende og hyggelige kolleger - samt en god pianist.
Forleden afgik Volvos mangeårige informationschef, 77-årige Bent Westergaard, ved døden. Han havde haft problemer med maven og blev opereret på hospitalet, hvilket forløb godt, men kort tid efter gik der infektion i operationssåret, og Westergaard lå i respirator i flere dage, før han udåndede.

Bent Westergaard blev hentet til Volvo i 1967 af den nye chef dengang, Harry Motor Jensen. Både Harry Motor og Bent Westergaard kom fra Ford, og de to dannede et makkerpar uden sidestykke i mange år. Det var blandt andet dengang, at Volvo blev det mest solgte personbilmærke i Danmark.

Bent Westergaard stoppede hos Volvo i 1997, men hans interesse for mærket var uændret til hans død.

Han var blandt andet først med at leje fly til udenlandske nybil-præsentationer. Det gik så godt, at ledelsen hos Volvo i Göteborg ved flere lejligheder kontaktede ham for at få hjælp til større arrangementer.

Bent Westergaards arbejde hos Volvo huskes fortsat, selv om det er en del år siden, han stoppede. Når vi har besøgt de store udstillinger siden, har der altid været en eller flere, som bad os hilse, og ikke mindst for at høre hvordan det gik Westergaard.

Den danske Volvo informationschef var ikke glemt, selv om han var stoppet.

Privat var Bent Westergaard et hyggeligt menneske, som i flere verdensdele har muntret Volvo organisationen med gæster, når han gik op på scenen, og begyndte at spille piano. Hans favoritnummer var altid All of Me. Var han ikke blevet informationschef, kunne han have fået en karriere som pianist.

Westergaard var af de gode gedigne gamle informationstyper, der altid sørgede for et hurtigt, ærligt svar, hvis han ikke selv havde mulighed for det her og nu. Få minutter efter blev vi ringet op fra Göteborg, som afklarede det problem, man måske stod med.

Han blev kendt for at arbejde næsten døgnet rundt for Volvo i jobbet som informationschef, og han leverede forsat varen, også efter han officielt havde forladt Volvo i mange forskellige sammenhæng. Volvo organisationen har meget at takke Bent Westergaard for.

Han vil altid blive husket.

Æret være hans minde.

Kurt Ellegaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078