23948sdkhjf

Ny bil-bademester

Arild Ingebretsen er tiltrådt som ny administrerende direktør hos WashTec A/S Danmark.
WashTecs hovedkontor har en ambition om at være så tæt på datterselskaberne som muligt med henblik på at yde den bedst mulige individuelle support til de enkelte markeder. Som en konsekvens af dette har Arild Ingebretsen overtaget ansvaret som administrerende direktør efter Mikael Knøfler, der har forladt selskabet.

Arild Ingebretsen er tidligere direktør i Norge indenfor WashTec koncernen, og har de seneste år arbejdet som Senior Advisor på europæisk plan.

Arild Ingebretsen har en indgående forståelse for, hvad der er nødvendigt for at yde kunderne den bedst mulige allround service, hvilket er hele fundamentet for at skabe den fortsatte succes hos WashTec Danmark.

Med sine mange år i branchen kender Arild Ingebretsen såvel produkter som kunder, og han er meget fokuseret på, at WashTec skal fungere både som leverandør, og som en partner, der kan hjælpe kunderne til at optimere deres indtjening på bilvask.

Service er nøgleordet for WashTec, og den kommende tid vil der blive lagt mange kræfter i yderligere at forstærke og højne serviceniveauet.

Efter et noget anstrengt 2009, der i høj grad har været præget af den internationale finanskrise, er der igen positive signaler på det danske marked. Gennem de seneste måneder har WashTec registreret en markant stigning i ordreindgang, og de mange erfarne medarbejderne i WashTec ser nu frem imod yderligere vækst og succes sammen med den nye administrerende direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078