23948sdkhjf

Transportmesse i Danmark til juni

Den 18. - 20. juni 2010 arrangerer Lastbil Magasinet TRANSPORTmessen - en ny, stor national transportmesse, der fremover skal holdes én gang om året. Lastbil Magasinet og Transport Magasinet i Norge har i samarbejde udviklet et udstillingskoncept, hvor købere og brugere mødes til en uformel transportmesse – udendørs. Der, hvor transportbranchens folk arbejder i det daglige. TRANSPORTmessen arrangeres på Vandel Flyveplads, hvor en af startbanerne omlægges til en kæmpeudstilling af lastbiler, trailere, kraner, dæk, udstyr, tilbehør og uddannelse.

- Alle udstillere får lige god placering og eksponering. Man skal forestille sig en to kilometer lang transportudstilling, med udstillere på begge side af det "strøg", man går på. Udover de udendørs udstillere vil der være indendørs stande i en teltgade, hvor udstillerne ligger side om side, og hvor der er mulighed for at se alt tilbehør til branchen, oplyser Bjarne Routhe fra Lastbil Magasinet.

På TRANSPORTmessen vil der også være mulighed for prøvekørsler i terrænet. Det betyder, at for eksempel opbyggere af trailere kan demonstrere deres produkter "live", uden at det koster ekstra i forhold til deres stand. Der vil ligeledes være mulighed for, at skoler og institutioner, der tilbyder uddannelse og efteruddannelse, gratis kan låne et lokale, der er klargjort med alt i udstyr.

Dertil afholder Lastbil Magasinet også Transport Øst i dagene 11. og 12. september 2010 på Sjælland. Der er endnu ikke truffet aftale om stedet, men det bliver i Københavnsområdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094