23948sdkhjf

Eksotiske biler ved Sportscar Event

Zenvo, Tesla, Ultima Can Am og McLaren SLR - køb en tur og berig dit og cancerramte børns liv.
Ved Sportscar Event bliver der igen mulighed for at købe sig til ellers uopnåelige ture i et forrygende lineup af sportsvogne og samtidig hjælpe cancerramte børn. Arrangementet afholdes over to dage; den sidste lørdag i maj på FDM Jyllandsringen, og den første søndag i juni på FDM Sjællandsringen. Her kan man for mellem 300 og 1500 kroner blive co-driver i hurtige biler som Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche med flere. Samtidig er arrangementet en kørende biludstilling med lyd, forklarer Bo Jørgensen, som er idémand og arrangør:

- At se de nye biler i Bella Center, eller måske på udstilling i Paris eller Geneve, er en oplevelse for enhver bilentusiast, men at prøve bilerne og høre dem køre er en helt anden dimension. Vores liste er spækket med sjældne biler, og mange af dem er nogen, man ikke møder på gaden selv i rigmandsområder som Monaco eller Dubai. Vi liner bilerne op i ryttergården på begge baner, så alle kan komme helt tæt på og se motorerne og tage fotos af sin favorit sportsvogn, siger Bo Jørgensen.

Der kommer stadig flere besøgende til arrangementet år efter år, og overskuddet går til kræftramte børn. På begge baner finder arrangementet sted i tidsrummet kl. 9.00-16.00. Det koster 50 kroner i entre. Børn under 12 år har gratis adgang.

Priserne for at få en tur er eksempelvis 300 kroner i en Opel Speedster Turbo, 500 kroner i AC Cobra, 800 kroner i en Porsche 911 GT3 RSR, 1000 kroner i Lamborghini Gallardo, 1300 kroner i Ultima CanAm og 1500 kroner i Mercedes McLaren SLR.

Bo Jørgensen melder, at det lykkedes at få den første Tesla Roadser Sport, der er kommet til landet, til Sportscarevent. Elbilen accelererer fra 0-100 km/t på 3,7 sekunder. En Porsche 911 Sport Classic, der er fremstillet i kun 250 stk. vil også brænde dæk til ære for Sportscar Events gæster.

Og som rosinen på asfalten kan vi nævne, at den danske supersportsvogn Zenvo kommer med sine 1100 hk for at køre tre ture på både Sjællandsringen og Jyllandsringen. Turene vil blive udbudt til højestbydende via hjemmesiden www.sportscarevent.dk, hvor man kan læse meget mere om arrangementerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156