23948sdkhjf

Fuldautomatisk AC-servicestation

Avanceret kontrol og service, hvor alle arbejdsgange styres automatisk af softwaren.
Under navnet ACTT 200 har Hella netop lanceret en ny AC-servicestation, der beskrives som en high-end løsning til professionel AC-kontrol og -service.

Hella ACTT 200 til R134a kølemiddel er udviklet i Tyskland, hvor der er lagt

særlig vægt på præcision. Udviklernes erklærede mål var at konstruere en AC-servicestation, der nemt og problemfrit kan indgå i det daglige arbejde på værkstedet.

Alle arbejdsgange fra tømning til påfyldning styres automatisk af softwaren, og Hella ACTT 200 har for eksempel ingen manuelle ventiler, der kan være kilder til fejlbetjening. Hella ACTT 200 er fremtidssikret, idet den har flere muligheder for opgradering.

Maskinen har nem udskiftning af vakuumpumpeolien samt fugtbeskyttet, tætnet olie-/UV-beholder og såkaldt power-boost påfyldningsfunktion.

Hertil kommer push-pull-effekt til skylning af AC-anlægget, elektronisk læksøgning med kvælstof (nitrogen) og softwarestyret aftapning af ikke-kondenserbare gasser.

Andre fordele er køretøjsdatabase, som kan opdateres via internettet, speciel påfyldningsproces til hybrid- og elektrokøretøjer, USB-port til dataudveksling med en pc, Bluetooth-forbindelse til pc samt temperaturføler med fem meter kabel, oplyser Hella.

Maskinen findes i tre versioner: En standard, en hybrid og en pc-udgave.

To test-maskiner er på vej til Danmark inden for kort tid, oplyser Lars Kristensen, produktchef hos Hella A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109