23948sdkhjf

Specialværktøj der holder

Der var stor interesse for det belgiske firma Hulitools stand på FTZ-messen i Odense med spændende specialværktøj. Især for den iøjnefaldende røde knastaksel-holder til 600 kroner, der letter tandremskift.

Henrik Rasmussen, indehaver af værkstedet Magneto i Gentofte, skruede, prøvede og tænkte så det knagede – lidt skeptisk – men blev overbevist om, at sådan et specialværktøj kan spare tid på værkstedet.

- Hvis det virker, som det ser ud til, så kan vi spare tid og penge i forhold til at købe mærkeværktøj, nu må vi se hjemme på værkstedet. Det er vigtigt, at vi kan være helt sikre på, at vi ikke laver fejl under remskiftet, sagde Henrik Rasmussen. Magneto skifter en til to tandremme om ugen, nogle gange flere.

Hulitools har været at finde hos FTZ to år. Det belgiske firma, der siden 1976 har været del af Hubinont-koncernen, finder og importerer specialværktøj og universelt værktøj fra især USA, Australien og Taiwan. Virksomheden har en del eksklusiv-aftaler i Europa som med FTZ, blandt andet også med Spacom i Frankrig.

Et andet produkt på standen, der tiltrak sig interesse fra de mange besøgende, var videoskopet med den blot 3,9 millimeter tynde, lange sonde, der kan bruges til inspektion i både motor og karrosseri via en 3,5 tommer bærbar farvemonitor. Den kan blandt andet spejlvende et billede, hvis det letter læsning af tekst. Et hukommelseskort kan indeholde mere end 25.000 billeder og video, der kan udlæses på pc.

I programmet er også prisbillige universelle diesel-kompressionstestere, cylinder-lækagetestere, køler-trykprøvesæt samt ikke mindst et ultrasonisk stetoskop, der især er ideelt til dæk- og trykluft-lækager, lysbuer og isoleringsfejl. Også en universel stempelspreder til bremsecalipre, ligesom en gløderør-tester, der kan måle på gløderørene mens de sidder i bilen lige fra 4-12 Volt, kan købes af Hulitool via FTZ.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078