23948sdkhjf

NDI klarer dæk-panik

Nordeuropas største dæklager i Brørup er stadigvæk fuld af vinterdæk.
På trods af et rekordstort salg af vinterdæk i oktober måned, og godt på vej til en ny rekord i november, så er NDI’s hovedlager i Brørup, der med sine 75.000 kvadratmeter er Nordeuropas største, stadigvæk fuld af vinterdæk.

- Vi har til denne vinter sæson disponeret efter, at forbrugerne kan huske sidste vinter, hvor det fra medio januar var næsten umuligt at skaffe vinterdæk. Vi kan tydeligt se at kunderne er meget tidligere ude i år, hvilket hele branchen samlet har været ude og sige til kunderne, fortæller salgschef for auto, Klauz Christensen, fra Nordisk Dæk Import A/S.

- Vi har i år oplevet en ekstra ordinær stor efterspørgsel efter Michelin og Continental fra starten af vinter sæsonen, og det har givet store leveringsproblemer af disse mærker - leveringsproblemer som vi ser over hele markedet og i hele Europa, tilføjer han.

- Også på vores egne mærker Nokian, Hankook, Toyo, Marshal og Nordexx har vi stigende salg, men endnu har vi stort set ingen huller i programmet og kan stadig levere et eller flere af ovennævnte mærker, forsikrer Klauz Christensen.

Stålfælg og alu-fælg salget er fulgt med op sammen med dæksalget, hvilket har lagt et stort pres på NDI’s montering af komplethjul, som normalt kan leveres fra dag til dag.

- Derfor må vi beklage over for vores kunder, at der lige nu kan gå 2-3 dage, før komplethjulene er fremme, men vi hører fra vores engroskunder, at det vigtigste lige nu er, at de kan skaffe dæk til deres kunder, og dem kan vi lige nu levere uden problemer, lover han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078