23948sdkhjf

Biludlejning med franchise

Avis Biludlejning introducerer et nyt franchise-koncept i Danmark, samtidig med at selskabet samler sig i 29 større udlejningsstationer landet over. Lukker 12 stationer den 1. maj.
Avis Biludlejning introducerer et nyt franchise-koncept i Danmark, som giver mulighed for, at Avis vil blive repræsenteret i både større og mindre byer i Danmark. Avis franchise-konceptet har ifølge Avis stor succes i Europa, eksempelvis er cirka halvdelen af alle Avis stationerne i Sverige og Norge franchise-tagere.

- Franchise kan sidestilles med løsninger, som man for eksempel kender fra McDonald’s. Vi kan hjælpe vores franchise-tagere, da de kan trække på vores centrale salgs- og marketingafdeling i Danmark, vores callcenter og it-løsninger med mere, siger landechef for Avis Biludlejning i Danmark, Philip Schack.

Franhise-tagere hos Avis Biludlejning kan være eksisterende biludlejere, som ønsker et stærkt varemærke bag sig, en bilforhandler, tankstation, dækforhandler eller lignende, der kan opnå synergier ved også at tilbyde biludlejning, eller en Avis medarbejder, der vil åbne egen forretning.

Den første Avis franchise åbner i Thisted allerede den 1. maj. Efter 20 års godt samarbejde med Avis, indgår Thisted Motor Company, ejet af Kurt Holm, nu en ny franchise-aftale med Avis og dækker fremover hele Thy- og Mors-området.

- Jeg har været utrolig glad for det samarbejde, der gennem årene har været med Avis, og har derfor set det som en god mulighed for at opdyrke biludlejningsmulighederne yderligere, siger Kurt Holm.

Samtidig med introduktionen af det nye Avis franchise-koncept i Danmark samler Avis sig i 29 større udlejningsstationer landet over.

- Med 29 stationer kommer vi nærmere et af vores mål om at være repræsenteret i alle store og mellemstore byer i Danmark, siger Philip Schack.

De 29 større stationer med flere biler betyder, at Avis lukker 12 af sine i dag 41 udlejningsstationer i Danmark. De Avis stationer, der lukker den 1. maj, er: Ballerup, Glostrup, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hørsholm, Køge, Næstved, Randers, Roskilde Lufthavn, Silkeborg og Vejle. Det er planen, at Avis starter franchise-konceptet op i disse byer.

Idet Avis på nuværende tidspunkt har valgt at fokusere på biludlejningsforretningen, vil aktiviteterne i Avis leasing ikke blive udvidet. Selskabet tilbyder dog fortsat den fleksible langtidslejeløsning - Avis Mini-Lease, oplyser en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078