23948sdkhjf

Bridgestone i aftale med Volvo

Bridgestone Europe har indgået en langsigtet kontrakt med Volvo Group om levering af dæk til nye Volvo og Renault lastbiler fremstillet i Europa. Aftalen omfatter alle tunge og medium tunge lastbiler og strækker sig over tre år. Bridgestone har allerede langsigtede leverandøraftaler med Volvo Group i Asien samt i Nord- og Sydamerika.

Med aftalen følger en væsentlig forøgelse af Bridgestones markedsandel, og den omfatter et bredt udvalg af lastbilsdæk, inklusiv de nye Bridgestone R249 Evo og R297 Evo fordæk.

Volvo og Renault er blandt de første lastbilproducenter der vælger Bridgestone Evo fordæk, der gør det muligt at forbedre de miljømæssige præstationer uden at gå på kompromis med sikkerhed, omkostningseffektivitet eller køretøjetschassis højde. Med udviklingen af disse, foregribes en øget belastning på lastbilers foraksel, som en konsekvens af nye vægtforøgende teknologier, der introduceres for at overholde Euro V og Euro VI udstødnings normer, oplyser Bridgestone.

Foruden levering af dæk vil Bridgestone-Volvo Group aftalen omfatte samarbejde om udvikling af nye transport løsninger, i særdeleshed inden for miljørelaterede områder samt brændstof effektivitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078