23948sdkhjf

Rekordmange besøgte Automechanika Shanghai

Automechanika Shanghai, som er Asiens største messe for automotive reservedele, komponenter og hele eftermarkedet, blev afholdt fra 9. til 11. december i Shanghais nye International Expo Centre.

Messen tiltrak rekordmange besøgende til de ligeså rekordmange udstillere, der var til stede på den femte udgave af Automechanika Shanghai.

Antallet af udstillere steg næsten 22 procent til 2414 fra 24 lande og regioner sammenlignet med messen i 2008. Antallet af besøgende voksede til 38.551 besøgende fra 132 lande og regioner. Det er en vækst på næsten 25 procent. 29 procent af de besøgende var udenlændinge mod kun 16 procent i 2008. De fleste udenlandske besøgende kom fra Taiwan, Sydkorea, Malaysia, Iran, Japan, Rusland, Tyrkiet, Indien, USA og Hong Kong.

I 2010 vil Automechanika Shanghai strække sig over fire dage fra 8. til 11. december.

-Efterhånden som messen bliver større og større, ser vi et behov for en ekstra messedag. Vi har også fået feedback fra udstillere og besøgende, der ønskede at forlænge deres tilstedeværelse med en dag, fortæller Jason Cao, adm. direktør for Messe Frankfurt Shanghai Co Ltd.

Flere oplysninger på www.automechanika.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094