23948sdkhjf

Lysende fynsk optimisme

- På trods af den globale krise har 2009 været et rigtig godt år for Scangrip. Vi har på samtlige markeder formået at vinde markedsandele og styrke vores position. Vi står derfor særdeles godt rustet til 2010 med en stærk økonomi og er således blevet tildelt en AAA-rating, den højeste kreditværdighed, som kun 3,8 procent af alle danske selskaber har opnået, udtaler marketingchef Hanne Nadolny fra Scangrip A/S i Svendborg i sin nytårshilsen.

- Efterårets introduktion af vores nye serie af arbejdsbelysning Scangrip Lighting til autobranchen har været en stor succes. De innovative lamper er blevet modtaget med begejstring, og salget har langt oversteget selv vores største forventninger. Succesen vil om kort tid blive fulgt op af lancering af endnu en komplet serie af arbejdsbelysning, tilføjer hun.

- Også vores fjederspænderprogram vil i løbet af det nye år blive udvidet med nye produkter, som vil forstærke vores position som en af verdens førende leverandører af fjederspændere, oplyser Hanne Nadolny.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078