23948sdkhjf

Mekonomen og Bosch i alliance

Mekonomen bliver ny prioriteret leverandør til Bosch Car Service i Skandinavien.
Mekonomen og Robert Bosch AB Skandinavien indleder nu et samarbejde omkring salg og levering af reservedele, værktøj og diagnosudstyr til Bosch Car Service i Sverige, Norge og Danmark.

Bosch Car Service er et verdensomspændende koncept med cirka 14.300 værksteder i 131 lande. I Skandinavien findes der 290 værksteder, som er med i konceptet.

- Vi er meget glade for, at Mekonomen og Robert Bosch har indgået aftale om leverancer til Bosch Car Service. Vore medlemmer har behov for stærke partnere, som kan levere kvalitetsreservedele med størst mulig præcision. Samarbejdet med Mekonomen vil styrke vort produktsortiment, siger Ulla Bindzus, direktør for Bosch Automotive Aftermarked Nordic.

- Vi er meget tilfredse med at få lov til at levere til Bosch Car Service. Med vor effektive logistik og brede sortiment kan vi bidrage til at udvikle Bosch Car Service, samtidig med at Mekonomen når ud til flere kunder, siger Håkan Lundstedt, adm. direktør og koncernchef for Mekonomen AB ifølge en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063