23948sdkhjf

Bridgestone leverer dæk til ny Ferrari

Ferrari har valgt Bridgestone som dækleverandør til den nye Ferrari 458 Italia, der blev præsenteret på IAA i Frankfurt, september 2009. Bridgestone vil levere dets nye Potenza S001 ultra high-performance sportsdæk, der er udviklet til at levere præstationer på højeste niveau, når det gælder handling, kontrol og sikkerhed. Krav, som stilles af verdens mest motorstærke biler som netop Ferrari 458 Italia.

- For Bridgestone er det et privilegium at blive valgt som officiel dækleverandør til den spændende nye 458, siger Hr. Didier Schneider, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe.

- Både Ferrari og Bridgestone konkurrerer på højeste niveau i Formel 1, hvor præstationer og sikkerhed er de ultimative mål.

Vi er stolte over vores samarbejde med Ferrari, både på racerbanen og på gadebilsprojekter.

Bridgestone har udviklet dæk til Ferrari og leveret dæk til Maranello siden Ferrari 348 tilbage i 1990. Mange af Ferrari's topmodeller har siden været monteret med Bridgestone-dæk, heriblandt 612 Scaglietti, Enzo og Superamerica.

Bridgestone har også leveret Potenza F1 dæk til Scuderia Ferrari Formel 1 teamet siden 1999 -; en æra, hvor Ferrari har vundet Formel 1 titlen for konstruktører otte gange samt kørernes titel syv gange.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094