23948sdkhjf

Pava tager konsekvensen af sneen

Alle landets Pava Centre tilbyder nu den danske bilpark et gratis eftersyn af bilernes undervognsprodukt, efter at landet har været dækket af massive snemasser i snart to måneder.

- Vi har som altid gratis rusteftersyn af kunders biler, men mange ved måske ikke, at moderne undervognsprodukter i dag er produkter, som er smidige og aldrig tørrer helt op. Det vil sige at der er store muligheder for, at de danske bilister på et tidspunkt i løbet af vinteren har kørt over store hårdt frysende sneknolde, som har skrabet i deres bils undervognsbehandling og blotlagt deres vognbund for sne, fugt, og vejsalt, forklarer Tom Nielsen fra Pava Produkter A/S i Svenstrup.

- Det er jo ekstra ærgerligt, hvis man lige har fået bilen rustbeskyttet til denne vinter, og måske kører i bedste tro 2-3 år, før man igen tænker på rustbeskyttelse til sin bil. For at undgå denne falske tryghed tilbydes alle bilejere, også uanset hvilke rustbeskyttelses produkt der er anvendt tidligere, at komme til vintereftersyn hos en af landets 85 Pava Centre helt gratis. Tilbuddet er ikke tidsbegrænset, og bilejerne kan komme nu eller vente til de værste snemasser er smeltet, det kræver dog at der bestilles tid til eftersynet, tilføjer han.

Mere på www.pava.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078