23948sdkhjf

Europæisk inspiration i Detroit

Der skulle betalingsstandsninger, store lån til GM og Chryslers og næsten konkurser til, før de så skriften på væggen og lyttede til deres kunders ønsker. GM har tidligere forsøgt at sælge Opel Astra hos Saturn-forhandlerne, men Saturn stopper som mærke. De eneste mærker, som fortsætter i GM-regi, er Chevrolet, Buick, GMC og Cadillac, hvor sidstnævnte, som det absolutte topmærke i den amerikanske bilindustri, netop har lanceret flere nyheder.

Nu kommer imidlertid den mest populære Opel i nyere tid, der har været stærkt medvirkende til at redde Opel - den nye Insignia - der skal sælges som Buick Regal. GM lancerer også en ny Chevrolet Aveo, oprindelig udviklet i Sydkorea hos Daewoo. Den er vokset en smule i forhold til den første generation og skal fremstilles i Orion, Michigan.

Samme version Aveo RS kommer til Europa i løbet af 2011. Vi må håbe, at Avero RS til den tid har antiskrid ESC som standard i Danmark. Det har den nye mindre Spark nemlig ikke.

I USA har Aveo RS 1.4 liters turbomotor, der yder 138 hk med sekstrins transmission. De to modeller havde verdenspremiere på Detroit udstillingen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14