23948sdkhjf

Byllemos Automobiler slået på stregen

Danske Erhvervsskoler kårede onsdag Årets Læreplads 2010. Vinderen blev Solar A/S fra Vejen.
Det var en enig dommerkomité, der besluttede, at Solar A/S skulle kåres som Årets Læreplads 2010. Efter dommerkomitéens vurdering har Solar A/S ud over et glimrende elevforløb formået at indfri elevens drømme og forventninger udover det sædvanlige fagligt såvel som personligt.

I valget af Solar som Årets Læreplads 2010 har dommerkomiteen især lagt vægt på lærlingens enorme glæde ved sin læreplads. Eleverne bliver behandlet med respekt, og der lyttes med stor interesse til deres forslag om forbedringer og nytænkning. Tilmed er eleverne i øjeblikket lovet arbejde efter endt elevtid. Solar har et rigtigt godt arbejdsmiljø, og eleverne har mulighed for at deltage i en række faglige kurser samt anden efteruddannelse, ligesom der er mulighed for udlandsophold hos et af søsterselskaberne, lyder det videre.

Afdelingschef i Undervisningsministeriet uddelte i onsdags den 24. november i København prisen til en glad og stolt virksomhed.

Årets læreplads blev fundet blandt tre finalister, de øvrige to var AutoMester værkstedet, Byllemos Automobiler i Aabenraa, nomineret af EUC Syd og lærling Johannes Nymann Hansen, samt Havndrup Maskinværksted, nomineret af Svendborg Erhvervsskole og lærling Nicolaj Bjernemose.

Lærlinge og elever fra hele landet har i løbet af efteråret indstillet og argumenteret for, at lige netop deres praktikvirksomhed skal kåres til Årets Læreplads. Landets erhvervsskoler kårede hver især en række lokale vindere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078