23948sdkhjf

Kansas går efter de unge ved DM

Arbejdstøjproducenten Kansas har et godt image blandt håndværkere og industriarbejdere over 35 år, men virksomheden vil gerne have bedre fat i de unge. Derfor har Kansas netop indgået et partnerskab med organisationen SkillsDenmark, der står bag landets første Danmarksmesterskab for erhvervsuddannelser.
Partnerskabet med SkillsDenmark, der er en forening af en række faglige udvalg og erhvervsskoler, skal understøtte Kansas’ strategi om at få et bedre image blandt de unge.

- Vi vil gerne støtte op om erhvervsuddannelserne og SkillsDenmarks arbejde for at give uddannelserne en højere status. Desuden er vi storleverandør til størstedelen af de brancher, som eleverne uddanner sig til at arbejde i, så for os giver partnerskabet god mening, siger Rasmus Risbjerg, marketingchef i Kansas.

Konkret betyder aftalen, at Kansas leverer tøj til mesterskabets 200 deltagere. Når Danmarksmestrene er fundet, skal 12 af fagene videre til verdensmesterskabet WorldSkills i London i efteråret 2011. Også her skal deltagerne dyste i tøj fra Kansas.

Aftale understøtter strategi

Det er første gang nogensinde, at alle landets erhvervsuddannelser samles til en dyst om, hvem der er Danmarks bedste lærlinge og elever inden for 36 fag lige fra konditor til tømrer. Kansas og SkillsDenmark har indgået en treårig partnerskabsaftale, og den skal være med til at ændre de unges opfattelse af arbejdstøjproducenten.

- Mange forbinder stadig Kansas med de klassiske blå overalls, men vi kan meget mere. Og det budskab vil vi gerne have ud til de unge på erhvervsuddannelserne. Foruden partnerskabet med SkillsDenmark lancerer vi i 2011 en række produktnyheder, der skal være med til at sparke døren ind hos de unge, siger Rasmus Risbjerg.

Modeller via Facebook

De nye kollektioner fra Kansas bliver præsenteret ved Danmarksmesterskabet i Odense Congress Center i januar 2011. Det sker ved et modeshow, og Kansas går på Facebook for at finde autentiske modeller.

- Vi hyrer ikke professionelle, men går i stedet efter det arbejdende folk, som bruger vores tøj til daglig. Derfor vil jeg gerne opfordre industriarbejdere, håndværkere og andre med en erhvervsuddannelse til at besøge os på Facebook og spille sig selv på banen i vores modelkonkurrence, siger Rasmus Risbjerg.

Konkurrencen blev skudt i gang den 6. december, og alle med en erhvervsuddannelse kan uploade et foto af sig selv. En afstemning afgør efterfølgende, hvem der kommer til at vise Kansas’ tøj på podiet ved Danmarksmesterskabet.

Besøg Kansas på Facebook: http://www.facebook.com/kansas.arbejdstoj
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125