23948sdkhjf

Applus: Snekaos øger behovet for bilsyn

Færre biler end sædvanligt har været til syn i januar.
Tal for januar måned afslører, at færre biler end sædvanligt har været til bilsyn, hvilket kan skyldes, at mange vælger at udsætte synet til vejret bliver bedre.

- Desværre er der ikke noget, der tegner til, at Kong Vinter slipper sit tag i Danmark lige foreløbig. Således har Danmarks Meteorologiske Institut flere gange påpeget risikoen for hårdt vintervejr helt frem til påske. Men det kan vise sig at give bagslag at trække synet af bilen i langdrag. Netop i et vejrlig, som det vi er vidne til i disse dage, er det for alvor er vigtigt at få kontrolleret, at alle dele på bilen fungerer efter hensigten, anbefaler adm. direktør for Applus Bilsyn, Arne Willerslev-Legrand.

- Allerede seks måneder før ens bil bliver indkaldt til syn, må man selv tage initiativ til at få det på plads. Og det er da noget, vi klart anbefaler, at man gør i en vinter så hård som denne. Ved synet kontrollerer vi både slidmønsteret i dækkene, lys og lygter, bremser, sprinklervæske og viskerblade. Alt sammen ting på bilen, der er endnu vigtigere at have i orden i øjeblikket end sædvanligt, tilføjer han.

For at give bilejerne et incitament til at få synet bilen nu, hvor det er allermest nødvendigt, tilbyder synskæden, at de morgenfriske kan få synet bilen til en billigere pris end sædvanligt. Fra kl. 8.30 og en time frem på alle hverdage har Applus Bilsyn indført en Happy Hour. Det eneste der kræves for at opnå besparelsen er, at man bestiller tid på forhånd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094