23948sdkhjf

Hvilket dæk er du?

Michelin vil gøre det enklere for forbrugerne at vælge det rigtige dæk. Her i forbindelse med dækskiftet fra vinter- til sommerdæk lancerer Michelin en helt ny hjemmeside - www.daektest.dk.

Hjemmesiden bygger på fem enkle spørgsmål til forbrugeren: Alt fra hvilken type bil, man kører, og hvor man kører, til hvor vigtigt miljøet er for den enkelte, når man kører bil. Tanken er, at hjemmesiden også skal tiltrække kvinder og gøre valget af dæk enklere for flere målgrupper. Testen skal fungere som en hjælp for forbrugeren, så han eller hun lettere kan finde det rigtige dæk til sin bil og sine kørepræferencer.

- Det er meget vigtigt for os, at kunderne bliver tilfredse med deres nye dæk, og at dækket lever op til de forventninger, kunden har. Derfor har vi udviklet denne hjemmeside i forbindelse med vores nye kampagne "Det rigtige dæk forandrer alt", siger Fredrik Derkum, nordisk markedskommunikationschef for personvognsdæk hos Michelin.

Testen afsluttes med en dækanbefaling fra Michelin sammen med en kort information om det anbefalede dæk. Anbefalingen gives i form af en kort videofilm, hvor Michelins dækekspert Bernt Wahlberg fortæller om dækkets unikke egenskaber, og hvorfor Michelin har valgt netop dette dæk.

For at forbrugeren skal kunne huske dækanbefalingen er der en funktion, som hedder "Husk dækket". Der indtaster man sit mobiltelefonnummer, hvorefter man modtager en sms. I sms’en er der et link til Michelins mobilportal, hvor forbrugeren kan læse mere om dækket og finde nærmeste dækforhandler.

Hjemmesiden er udviklet af More Media og PlusFourSix.

Hjemmesiden vil blive formidlet via Michelins forhandlere.

Mere på www.daektest.dk og www.youtube.com/watch?v=c-XezPceuVA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11