23948sdkhjf

Værksteder gør sig klar

Mekonomen styrker sine værkstedskoncepter med værdiskabende tiltag.
Alle værksteder tilknyttet Mekonomen Autoteknik og MekoPartner har fra d. 1. september adgang til gratis juridisk bistand på en lang række områder.

- Vi styrker i øjeblikket vore kædekoncepter på en lang række værdiskabende områder og finder det derved naturligt, at vore tilknyttede værksteder også har adgang til spidskompetencer på det juridiske område, forklarer kædechef Søren V. Olesen.

Rådgivningen omfatter blandt andet personale- og ansættelsesforhold, kundetvister og garantisager med mere.

- Der bliver en let og ukompliceret adgang til rådgivningen, hvilket skal sikre en hurtig sagsbehandling for vore værksteder, lover han.

Tiltaget sker i samarbejde med Kielberg Advokater A/S, Odense, og Søren V. Olesen fortæller endvidere, at det er Mekonomens mål at tilbyde de bedste værkstedskoncepter på markedet.

- Og med dette tiltag er vi sikre på, at vi ligger ret godt placeret, siger han.

I forbindelse med messen AutoTeknik 2010 lanceres en lang række andre tiltag.

- Vi tilbyder primo september alle danske forbrugere en gratis mobilapplikation, der viser vej til nærmeste Autoteknik eller MekoPartner værksted. Applikationen indeholder en lang række af andre features, såsom scanning af tilbud, booking og prisforespørgsel. Med over 550.000 Iphone og smartphones på det danske marked er det et naturligt produkt, som vi er stolte af at kunne tilbyde som de første værkstedskæder på det danske marked, udtaler Søren V. Olesen.

Online booking- og prisforespørgsler

Der skyder i øjeblikket en lang række af udbydere op, som tilbyder de frie værksteder en online løsning omkring booking og prisforespørgsler.

- Dette er en naturlig ting på vore værkstedkæders hjemmesider, og vi må sige, at med Mekonomen Direkt – vores 24 timers Call-center er vi gået et skridt videre end udelukkende at tilbyde online bookinger og forespørgsler, fastslår Søren V. Olesen, Mekonomen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14