23948sdkhjf

Sonax fejrer 60-året med nyudvikling

Det tyske familiefirma Sonax, der er specialister i bilpleje-produkter med mere, blev stiftet for 60 år siden, og har lige siden fremstillet et hav af produkter til bilens pleje i alle afskygninger.

I anledning af jubilæet har Sonax familien introduceret flere nye produkter. Blandt andet Saphire Power Polish, som er en ny hjørnesten i premium produktprogrammet. Sonax oplyser, at ingeniørerne i laboratoriet har udviklet en polish, der giver bilen et helt nyt look, og som måske vil tiltale den voksende kreds af veteranbil-ejere, der ønsker at bringe bilens lakering tæt på dengang, bilen var ny.

Sonax har altid markedsført selskabets produkter aktivt indenfor flere områder, også som en af sponsorerne hos blandt andet Mercedes-Benz Racing. Selskabet beskæftiger i Tyskland mere end 300 medarbejdere med en omsætning på godt en halv milliard kroner.

Den danske repræsentant er Handelsfirmaet Finn Jensen, Horsens, som har formået at finde plads i mange supermarkeder, hos bilimportører og hos bilforhandlere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078