23948sdkhjf

God gænge efter Totempo

Der er grund til at ranke ryggen hos Bjarne Nielsen A/S og medarbejderstaben i bilkoncernen, som er autoriseret forhandler af Ford, Nissan og Kia. Bjarne Nielsen købte fem bilforhandlinger i 2009 i Herning, Holstebro, Ringkøbing, Esbjerg og sjællandske Hørsholm efter det konkursramte Totempo i januar 2009.

Til Herning Folkeblad siger Bjarne Nielsen, at koncernen forventer at lave et godt og positivt resultat, trods finanskrisen, som kan skabe et solidt grundlag for fremtiden.

Især angiver han de nu 120 medarbejdere som årsagen. Trods nedskæring i organisationen er det lykkes at skabe den kampgejst og fleksibilitet hos medarbejderne, som ikke mindst er nødvendig i en tid med lavkonjunktur.

Ifølge Bjarne Nielsen har samtlige medarbejdere været besluttet på, at det skulle være en succes igen. Den mentale parathed og teamånd til at gøre tingene anderledes har været en væsentlig årsag til, at mål er nået.

Generelt set tror han på, at bilbranchen har ramt bunden og nu langsomt er på vej mod bedre tider. Hans forventninger til 2010 formulerer han som et år, der formentlig vil udvikle sig »lidt sidelæns med en pil opad«.

- Alene den kendsgerning at der gennem næsten et helt år ikke er skiftet bil ud, det betyder, at der er et opsparet behov. Vi ser også en udvikling inden for bilmotorer, hvor de bliver langt mere miljøansvarlige, og det kan også give et ønske om at skifte ud, bemærker direktøren over for Herning Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078