23948sdkhjf

D.A.F. og Motorcykelforhandler Foreningen i samarbejde

På Blommenslyst Kro kunne Danmarks Automobilforhandler Forening, D.A.F., og Motorcykel-forhandler Foreningen, MFF, den 19. januar underskrive en samarbejdsaftale, hvorefter alle MMFs optages som associerede medlemmer af DAF.

Med associeringen forventer D.A.F., at det fremtidige samarbejde vil indebære informationsarbejde og fælles udarbejdelse af høringssvar med mere.

MFF blev stiftet marts 1932 og tæller i dag 50 medlemsvirksomheder. Formand er Kai G. Nielsen, Lystrup. Foreningen er blandt andet udbyder af Autotaks-systemet for mc-branchen, og derud over er MFF repræsenteret i Forbrugerklagenævnet, samt har egen ekstraordinære 90 dages reklamationsret ud over den normale toårige.

Fremgang for D.A.F.

Det går i øvrigt rimelig godt med medlemstilgangen til D.A.F. Foreningen har pr. 1. januar 2010 optalt medlemskredsen, der nu tæller i alt 528 virksomheder med 677 udsalgssteder. Af de 528 medlemsvirksomheder er de 361 nybilforhandlere eller autoriserede værksteder.

Ved indgangen til år 2005 var medlemstallet 469 medlemsvirksomheder til 700 udsalgssteder, altså har foreningen oplevet en fremgang på knapt 15 procent i de seneste fem år. Udsalgsstedernes tilbagegang tilskriver D.A.F. strukturtilpasningen i branchen som helhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078