23948sdkhjf

Autobranchen inviteres til fagmesse

Tilmeldingsmateriale til Auto Teknik 2010 i Odense 26.-28. august er i posten til udstillerne.
Forberedelsen af autobranchens fagmesse Auto Teknik 2010 er i fuld gang. Messen finder sted til sommer i Odense Congress Center fra den 26. til 28. august 2010.

Messekomiteen har netop afholdt sit første møde den 3. februar og drøftet flere spændende tiltag, som skal sikre en fornyelse af fagmessen. Blandt andet arrangeres et "speakers corner", hvor organisationer og udstillere kan byde ind med indlæg om den nyeste faglige viden om teknikker, løsninger og produkter, ligesom lovgivningsspørgsmål kan komme på programmet.

Messekomiteen består af repræsentanter fra branchens organisationer og udstillerne. Da komiteen lægger stor vægt på at spejle branchens ønsker, opfordres udstillere med gode ideer til messen om at henvende sig til projektchef Carina Bruun hos Danske Fagmesser. Hun kan træffes på cb@fagmesser.dk.

Forhåndsinteressen om Auto Teknik 2010 har ifølge arrangørerne været stor:

- Til trods for at salget af udstillingsstande var planlagt til først at blive iværksat i februar, har vi modtaget mange uopfordrede henvendelser fra virksomheder, der ønsker at udstille på Auto Teknik 2010. Der er blandt andre tale om helt nye, men også om udenlandske virksomheder, der ønsker at bruge messen til at blive introduceret på det danske marked, oplyser Carina Bruun.

Tildelingen af stande i messehallerne bliver foretaget i den rækkefølge, standene reserveres. Omkring udgangen af februar gennemføres den første runde af standplaceringer ud fra de reservationsønsker, der er indkommet.

Samme ejer

Carina Bruun oplyser samtidig, at udgiverselskabet Ofin A/S per 1. februar 2010 formelt har overtaget Danske Fagmesser fra Aller Business. Ofin A/S har siden 1. januar 2010 været ejeren af Danske Fagmedier A/S, som blandt andet omfatter Motor-magasinet.

Mere om fagmessen og mulighed for at bestille en stand på messens hjemmeside www.autoteknik2010.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14