23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

ESCOBAR RACING HAR indgået samarbejdsaftale med rallyspeed.dk, der har specialiseret sig i at lave videofilm fra udvalgte danske rallyes.

JAN MAGNUSSEN og hans to teamkolleger var ikke heldige i 24 timers løbet på Daytona i den nye Chevrolet Camaro. Efter godt 15 timers kørsel gik gearkassen i stykker. Det kostede mere end én time. De kom i mål som nummer fire i GT-klassen. Løbet blev generelt vundet af et privatteam i en specialbygget Riley med Porsche V8-motor. Det var 22. gang, Porsche vandt løbet på Daytona.

COPYTEC RACING I Viby ved Århus har, for at sætte gang i kontakten med potentielle kørere, udlovet en bonus med kørsel på den australske bane Winton Motor Raceway, Victoria i Australien, plus 5000 kroner til flybilletten. Teamet vil deltage i det danske Formel Ford 1600 mesterskab i helt nye australske Spectrum racerbiler, der fremstilles tæt ved banen.

WABCO LEVEREDE bremsesystemet til vinderbilen, den russiske lastvogn Kamaz, i årets Dakar Rally, som firmaet har gjort det i mere end 10 år. Kamaz er det mest vindende lastvognsmærke i det lange maraton-rally.

JAN MAGNUSSEN ER stjerne, når han gennem Motor Klubben Centrum den 12. februar fra kl. 19.00 fortæller om alle sine mange spændende meriter hos Stefan Kaas Automobiler i Odense S. Tilmelding er nødvendig til formanden Hans Oluf Nielsen, telefon 65 90 23 79 eller 23 61 03 79. Du kan læse mere på www.mkc-sport.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078