23948sdkhjf

DM i autolakering

Danmarksmesterskab og branchemesse i Silkeborg den sidste weekend i marts.
Silkeborg Tekniske Skole på Kejlstrupvej 87 er i fuld gang med at forberede DM i autolakering 2010, samtidig med at branchen samles til en større messe i weekenden den 26. til 28. marts.

Skolen har i år lejet et telt - med ordentlig opvarmningsmulighed - på 30 gange 12 meter, som bliver opsat imellem vognmalerafdelingen og byg/skilt afdelingen. For at skabe stemning i teltet flyttes cafeen også derud.

Teltet opstilles med to store varmekanoner og med direkte adgang til værkstederne og er klar til indflytning tirsdag den 23 marts.

Hver standområde er på 12 kvadratmeter (4 gange 3 meter), og stort set alle lakleverandører samt eksempelvis FAI, Forsikring og Pension, Nordenskov, Lakexperten, Malerens fagforbund, FK-teknik og Toyota har allerede meldt sig som sponsorer og udstillere til arrangementet.

Udover standpladsen har skolen lavet en plan over kabineplads, og hver sponsor har fået tildelt kabinetid, som kan bruges efter eget valg, for eksempel til kursus for egne kunder.

Udover messen afholdes også fire forskellige kurser: Air brush kursus, non paint repair kursus, plast reparation kursus og kursus i 3 lags lakering, henvendt til taksatorer og mestre over to dage med start torsdag.

12 pladser

Ved siden af Danmarksmesterskabet for autolakerere foregår der også skolemesterskab for bygningsmalere samt regionsmesterskab for skilteteknikker og pladesmede.

Til vognmalernes mesterskab er der kun 12 pladser, og to er på forhånd udloddet til en norsk og svensk deltager. De resterende ti pladser bliver fordelt mellem elever, der er født i 1989 eller senere, fordi man til World Skills (VM) højest må være 23 år.

Der er officiel åbning fredag den 26. marts kl. 8 ved skolens direktør Peter Kristoffersen. Konkurrencen slutter søndag kl. 12.30, og kl. 13.30 kåres vinderne.

I øvrigt er der indlogerings- og forplejningsmulighed på Skolehjemmet, oplyser de ansvarlige kontaktpersoner, Jens Søndergaard og Dorte Kruse.

Der bliver online tilmelding på www.silkets.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078