23948sdkhjf

Dumper leasing på Renault Clio

For en udbetaling på 5900 kroner og 1995 kroner månedligt kan man blive kørende i en Renault Clio med alt i udstyr. Også selv om man er 18 år og bor midt i København, meddeler importøren.

Tilbuddet, der er lavet i samarbejde med Krone Kapital A/S, gælder alle Clio modeller, og den månedlige betaling varierer efter hvilken model, man vælger. Men faktisk er det dyrere at vælge basisversionen af Clio med kun tre døre, da bilen ikke er så attraktiv som brugt. Det nævnte tilbud gælder således en 5-dørs Clio 1.2 16 V 75 hk Expression med blandt andet aircondition, radio/CD, elruder og metallak. Ønsker man den som stationcar, er merprisen 136 kroner om måneden.

- Clio er en utrolig vigtig model for os. Den ligger i det segment, hvor en femtedel af danskerne køber bil, og vi ønsker at gøre modellen endnu mere synlig, end tilfældet er i dag. Derfor kører vi dette aggressive leasingkoncept, hvor man groft sagt får den mest attraktive vare for den laveste pris. Og det kan kunderne da vist kun være tilfredse med, siger Renaults marketingchef Genete Rafn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093