23948sdkhjf

Eksportmand til ventilation

Ny mand og et helt hold ansat siden september hos Turbovex.
Pr. 1. november er Morten Vestergaard, 49 år, ansat hos Turbovex A/S, Aars som markeds-koordinator, med hovedansvar for eksportmarkeder. Hans hovedopgave bliver at koordinere salget på eksportmarkederne, hovedsagelig i Europa, til eksisterende og nye forhandlere.

Der venter Morten Vestergaard en stor og krævende arbejdsopgave ikke mindst i de lande som Turbovex A/S for tiden forhandler med i blandt andet Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Polen, Letland, og Rusland.

Turbovex har næsten 40 års erfaring med udvikling og salg af ventilationsanlæg og har etablerede forhandlere i Finland, Norge, Sverige, Holland, Hviderusland og Benelux landene.

Morten Vestergaard er uddannet indenfor logistik, og lager og han har stor erfaring på eksportmarkeder, så den nye stilling er ikke ukendt.

I 25 år har Morten Vestergaard været ansat indenfor møbelbranchen og været beskæftiget med indkøb, produktion og salg på det danske og eksportmarkederne.

Senest har Morten Vestergaard været ansat hos Midtbus med ansvar for salg og personaleledelse.

Den øgede aktivitet hos Turbovek har også resulteret i ansættelse af flere montører, der er kommet til siden 1. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141