23948sdkhjf

Bil-mandelgaven på gaden

Der følger en dvd med de bedste videoer af lækre nye biler fra BilMagasinets Bil TV, når man køber Årets Biler 2011 – lige til at sætte på afspilleren til bilræse-hygge i de mørke timer her i julehalvåret.

Efter et par år, hvor bilindustrien mest har koncentreret sig om at have dårlig

samvittighed, tyder alt på, at fabrikkerne nu igen har stillet sigtet ind på at lave spændende nye biler. De er alle sammen at finde i Årets Biler 2011, der byder på en gennemgang af de 530 mest spændende nye biler, specialbiler og prototyper. Redaktør Carsten Nymann har bestræbt sig på at give en grundig beskrivelse af hver bil - samt en lille røverhistorie i ny og næ. Og så giver han og testholdet deres dom over bilerne. Råt for usødet.

Som noget nyt har Årets Biler revideret den store oversigt bagest i bogen med data på flere end 1700 biler. Der er stadig alle de informationer, som læseren er vant til, lige fra

knastakselarrangementet på den nye Alfa Romeo Giulietta til prisen på en VW Touran med den prisbelønnede bomstærke og nøjsomme 1,4 TSI-turbobenzin motor.

Redaktionen har i år gjort det nemmere at navigere rundt i de mange tal, og læseren får en lille opsummering af de vigtigste tekniske nyheder inden for hvert bilmærke. Som altid er der hjælp at hente i det tekniske leksikon, hvor billeder og illustrationer forklarer både den nyeste teknologi og bilens grundlæggende mekanik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093