23948sdkhjf

Fantastisk, flot og forbilledligt

Engelsklærer fra AutoVidencenter Fyn får undervisningspris.
Lone Olsen fra AutoVidencenter Fyn på Syddansk Erhvervsskole er stolt. Hun er nemlig lige blevet tildelt Erhvervsskolernes Forlags Undervisningspris for 2010. Prisen er på 30.000 kroner.

- I indstillingen har vi blandt andet lagt vægt på, at Lone som engelsklærer har bidraget til en række spændende tværgående undervisningsforløb, som ministeriets fagkonsulent har rost med ordene: Fantastisk, flot og forbilledligt - og modellen bruges derfor også på andre skoler, siger Per Skovgaard Andersen, administrerende direktør for Erhvervsskolernes Forlag.

Han roser samtidig Lone Olsen for hendes arbejde som beskikket censor i engelsk og hendes indsats i forhold til afdelingens internationale samarbejde.

- Lone har formået at arbejde både lokalt, nationalt og internationalt. En fornemmere repræsentant for den gode underviser kan næppe findes.

Stor anerkendelse

Lone Olsen glæder sig over de pæne ord og prisen, som hun mener bekræfter hende i sit arbejde.

- Man bliver jo helt mundlam. Og meget stolt, siger Lone Olsen.

- For afdelingen er prisen også en anerkendelse af de indsatser, som afdelingen har gjort inden for især det pædagogiske og internationale område, siger Søren Sørensen, afdelingsleder på AutoVidencenter Fyn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079