23948sdkhjf

Viser crashtestet 6-vejs-konsol

Den svenske virksomhed Autoadapt har udviklet en såkaldt 6-vejs-konsol til montering i handicapbile, der ifølge producenten er den første crashsikre konsol på verdensmarkedet. Den vises for første gang på Healthℜha 2010 i Bella Center den 4.-6. maj i København.

Mange handicappede bilister anvender en 6-vejs-konsol for at flytte sig let og hurtigt fra kørestolen til førerpladsen eller passagersædet. Men indtil Autoadapts verdenspremiere har der ikke eksisteret nogen trafiksikker 6-vejs-konsol.

- Nu kan en handicappet bilist endelig køre bil lige så sikkert som alle andre, siger Harald Freytag, Markedschef på Autoadapt, Europas største biltilpasnings-virksomhed med forretningsideen om at bistå mennesker med funktionshandicap og ældre personer med bevægelseshandicap.

6-vejs-konsollen bevæger sig i seks retninger: Drej-op-ned-frem-tilbage. Et stor plus er, at Autoadapts 6-vejs-konsol har en gamache over løfteunderstellet, så ingen børn eller medpassagerer kan komme i klemme.

Konsollen er oplagt at kombinere med en lift. Hermed kommer bilisten nemt fra jorden til rattet. Fleksibiliteten for Autoadapts 6-vejs-konsol betyder også bedre muligheder for montering sammen med bilens originalsæde, eller med meget forskellige typer sæder, for eksempel de velkendte og gode Recaro-sæder.

På Healthℜha 2010 viser Autoadapt også produkter som Turny/Turnout drejesæde og Carolift kraner via Autoadapts danske forhandlere Langhøj Autoindretning APS og Handi Mobil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078